Bed & Breakfast

Genieten in een ibiza keet


Waan je in het buitenland, maar dan zonder poespas...Kom lekker enkele nachtjes slapen in deze heerlijke ingerichte PRIVÉ  Ibiza- Style keet! Dit vakantiehuisje is helemaal tot U eigen beschikking. Het ligt aan een stiltegebied en aan een 5* natuurroute.

Het huisje is voorzien van een heerlijke regendouche, elektrische boxspring, sauna en jacuzzi. Hier kan je nog eens volop genieten van rust en privacy. Een tuin met ligbedden en overkapping als je toch buiten wilt zitten en het weer wat slechter is. Lekker een spelletje spelen, zonnen of het bos in om te wandelen vissen, fietsen of een hapje te eten.

Zelfs de supermarkt is in 5 minuten met de fiets te bereiken. Een koffieapparaat , waterkoker en minibar is aanwezig om iets lekkers te nuttigen. Auto en fietsen kunnen geparkeerd worden op eigen terrein.

De accommodatie is vanaf twee overnachtingen te boeken voor 2 personen. Bij het  liefdesarrangement en het beauty- wellness arrangement is wel de optie voor 1 overnachting.

Optioneel bij te boeken is de Sauna en Jacuzzi / ontspanningsruimte incl badjassen sauna en hamamdoeken. Ontbijt kan ook los bijgeboekt worden.

Ook romantische arrangementen op aanvraag.

Deze B&B is van alle gemakken voorzien dus reserveer gauw!

Ik hoop jullie gauw gastvrij te mogen ontvangen.

Voor beschikbaarheid zie agenda bovenaan bij AIRBNB, maar mail voor de zekerheid, want er is soms een storing bij Airbnb waardoor het foutief staat.

Liefs,

Bloem 

 

 

Superhost again 7x op een rij!!!
Wij zijn weer Super Host geworden!
Wat voelt dat goed en wat een eer!
Heerlijk als de gasten je werk en locatie waarderen.
Bij ons komen ze vaker binnen als gasten en vertrekken als familie!
Algehele beoordeling 4.9 v/d 5.0
Dank je wel allemaal, zonder jullie mooie waardering was dit niet gelukt!